Not known Factual Statements About درمان تب کودکان
Not known Factual Statements About درمان تب کودکان
Blog Article
برای درمان تبخال تناسلی، ابتدا لازم است که با دیدن علائم به دکتر مراجعه کنید. اگر خانم هستید و علائم تبخال تناسلی را در بدن خود دیدید، به دکتر زنان مراجعه کنید. با دریافت نوبت از دکتر زنان و یا دریافت مشاوره تلفنی با دکتر زنان میتوانید اقدامات درمانی مناسب را برای تبخال تناسلی در نظر بگیرید. اگر تبخال تناسلی در آقایان دیدهشود، برای درمان آن باید به دکتر اورولوژیست مراجعه کنید.
خداحافظ کم خونی! خانم ها با این منوی غذایی کم خونی را درمان کنید
برای رفع این مشکل در ادامه این مقاله از بخش سلامت ماگرتا با سریع ترین روش های درمان تبخال آشنا می شوید.
این کار را سه یا چهاربار در روز انجام داده تا تبخالهایتان کاملا از بین برود.
درمان با روی به میزان چشمگیری میزان شیوع تبخال را کاهش میدهد. فرد بیمار با مصرف ذرت، گوشت بره و نخود فرنگی، میتواند میزان روی را در بدنش افزایش دهد.
شما می توانید روی سطح تبخال از عسل استفاده کنید تا هم از ترکیدگی تبخال پیشگیری کند و هم روند بهبودی را تسریع بخشد.
مصرف پروتئین بهمیزان مناسب جهت مبارزه با ویروس تبخال و دیگر پاتوژنها مفید است. مصرف ماهی، تخم مرغ و جو نیز میتواند اثرگذار باشد. هرچند تحقیقات بیشتری در این رابطه مورد نیاز است؛ اما بهطور کلی شواهد بالینی از تاثیر تغییر رژیم غذایی بر کاهش فعالیت ویروس تبخال حکایت میکند.
روش های درمان این عارضه پوستی
همچنین میتوانید با دریافت مشاوره تلفنی دکتر اورولوژی برای بهترین اقدامات درمانی قدم بردارید. گاهی با دیدن اولین علائم میتوانید به دکتر عمومی و یا دکتر عفونی مراجعه کنید. گاهی نیز خانمها با دیدن اولین علائم میتوانید به دکتر مامایی مراجعه کنید تا در صورت لزوم به دکتر زنان مراجعه کنید.
این مواد غذایی در ترکیبات خود مقادیری لیسین نیز دارند که برای سرکوب ویروس تبخال مفید است.
درمان تبخال با روغن زنجبیل، روغن آویشن، روغن درمان تب خال لب در خانه مریم گلی یونانی، روغن اکالیپتوس و روغن پونه کوهی مکزیکی
پزشک معمولاً میتواند بر اساس معاینه بالینی و نتایج آزمایشات آزمایشگاهی، تبخال دستگاه تناسلی را تشخیص دهد.
فرد بیمار میتواند از شیر بز به شکل مستقیم روی محل زخم استفاده کند.
تب به حالتی گفته میشود که در نتیجه عفونت ویروسی به وجود میآید. ویروس به میکروبهای کوچکی گفته میشود که بهراحتی قابل انتقال از فردی به فرد دیگر است. هنگامی که یک فرد مبتلا به بیماری ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا میشود، سیستم ایمنی بدن سعی میکند با تولید انرژی بالا به این ویروس پاسخ دهد؛ در نتیجه دمای بدن افزایش یافته تا بتواند از خود در برابر ویروس و سایر میکروبها دفاع کند.